Posted on

Izrael történelmében a legnagyobb terrortámadást okozhatta volna egy rakéta, de csoda történt

Az Iron Dome (Vaskupola) parancsnoka az Égnek köszöni, hogy megállította a Hamas rakétáját, amely megölhetett volna több száz izraeli civilt.
A Daily May jelentette, hogy mit mondott a parancsnok tapasztalatával kapcsolatban: 

„Gázából kilőttek egy rakétát. Az Iron Dome (Vaskupola) pontosan kiszámította az útvonalát. Tudtuk, hogy a rakéta hol fog földet érni mintegy 200 méter sugárban. Ha ez a rakéta becsapódott volna az Azrieli tornyokba, a Kyriába (Izraelben egyenlő a Pentagonnal) vagy Tel Aviv központjában lévő vasútállomásba, százak haltak volna meg.

– Kilőttük az első rakétahárítót. Elvétettük. A másodikat. Elvétettük. Ez nagyon szokatlan. Sokkolva voltam. Ebben a pillanatban már csak 4 másodperc maradt a rakéta becsapódásáig. Már értesítettük a segélyszolgálatot, hogy közeledjenek a cél felé és figyelmeztessenek mindenkit a tömegbaleset bekövetkeztére.

Egyszer csak az Iron Dome egy hatalmas erejű szelet jelzett kelet felől, egy erős szelet, amely a tengerbe sodorta a rakétát. Mindannyian megdöbbentünk. Felálltam és azt kiáltottam: „Van Isten!”
Tény: Ha a Hamasnak mind ez sikerül, akkor ez lett volna a legnagyobb terrortámadás Izrael történelmében. És ha hiszel Istenben, ha nem, ez az esemény csoda mindazok számára, akik meghalhattak volna, ha nem lett volna ez a tökéletesen időzített szélroham…

Eredeti cikk:
http://www.ijreview.com/2014/08/167229-rocket-cause-worst-terror-attack-israels-history-miracle-happened/